“Macbett” de Shakespeare comptarà amb funció i visita escènica accessible en el Teatre Nacional de Catalunya

A les 17.30 hores el mateix dia de la funció, es realitzarà una visita escènica accessible on es podran conèixer elements del vestuari, l'attrezzo i l'escenografia de l'obra.

Un hombre lame una espada.

Programada pel 23 d'abril a les 19.30 hores, aquesta versió còmica de “Macbett” comptarà amb subtitulat, audiodescripció, bucle magnètic i so amplificat individual.

La sessió accessible comptarà amb subtitulat adaptat per a persones sordes, audiodescripció per a persones cegues i un sistema FM d'ajuda auditiva que inclou bucle magnètic, destinat a persones usuàries un implant coclear o audiòfon en posició T, i so de sala amplificat de manera individual, per a persones amb pèrdua auditiva.

 

Aquesta obra, representada milers de vegades al voltant del món, és considerada una de les grans peces de Shakespeare. Una tragèdia que en la versió del director Eugène Ionesco ens arriba a través de l'humor, l'exageració i la paradoxa.

 

El Macbett de Ionesco converteix el Macbeth de Shakespeare en un relat còmic d'ambició, corrupció, covardia i excés, creant una farsa tràgica que porta la bogeria humana als seus extrems més salvatges. La confirmació dels innegables impulsos destructors d'una humanitat que es mou per l'enveja, la gelosia i la convicció que únicament qui ostenta el poder pot arribar a ser lliure.

 

Protagonitzat per Anna Alarcon, Laia Alsina, Pep Ambrós, David Anguera, Pepo Blasco, Joan Carreras, Josep Julien, Jordi Martínez i Xavi Ricart.

 

Inscripció a la visita escènica aquí

Adquireix les teves entrades aquí