Visita tàctil previa a la comèdia musical "Alicia al país dels mòbils" en el Teatre Romea

Us volem convidar cordialment a la visita tàctil que és realitzarà prèviamanet a la funció accessible de l'obra de teatre musical dirigit a tota la família "Alicia al país dels móbils" el 5 de març a les 11.00 hores al Teatre Romea de Barcelona.      

Cuatro personas comiendo alrededor de una mesa de mantel blanco

Amics i amigues de Teatre Accessible,

L'activitat serà liderada pel personal de Teatre Accessible i tindrà una durada d'una hora aproximadament. Els assistents podran sentir el teatre entre bastidors. Tocar la materialitat de l'escenografia, el vestuari i l'attrezzo d'aquesta obra.

Amb "Alicia al país dels mòbils" fareu un viatge al costat d'Alicia a qui el conill blanc li roba el móbil que li acabin de regalar. Una comèdia musical que conta la història d'un descobriment, el descobriment que amb el mòbil és perdia moltes vivències.

Dirigida per Marta Buchaca s'ajunta amb Viu el Teatre per a presentar una Alícia rabiosament contemporània i actualitzada. Una comèdia musical que farà reir, emocionar i gaudir a tota la família.

La funció, fixada per a les 12.00 hores el 5 de marzo, comptarà amb llengua de signes, subtitulat, audiodescripció, bucle magnètic individual i sota amplificat amb auriculars. Para comprar entradas a la función, click aquí.

Per a assistir a la visita tàctil, inscriure's en el correu comunicacion@teatroaccesible.com o whatsapp al +34 635 151 365.

Us esperem!