Visita tàctil previa a la funció de "La casa del dolor" en el TNC

Us volem convidar a la visita tàctil  que es realitzarà prèviamanet a la funció accessible de l'obra "La casa del dolor" el dijous 17 de febrer a les 17.30 hores al Teatre Nacional de Catalunya.

Foto promocional de los protagonistas de La casa del dolor.

 

L'activitat serà liderada pel personal de Teatre Accessible i tindrà una durada d'una hora aproximadament. Els assistents podran sentir el teatre entre bastidors. Podran tocar la materialitat de l'escenografia, el vestuari i l'attrezzo d'aquesta obra escrita per el dramaturg *Victor Sánchez. 

 

"La casa del dolor" aprofundeix en la inquietant vida d'una família aparentment perfecta, però que amaga molts secrets. És un viatge pel melodrama dels horrors d'una família, que podria ser qualsevol família, on els camins de cadascun entraran en un laberint còmic i sorprenent on es descubreixen els fantasmes d'una família que semblava modèlica. Protagonitzada per Antonio Escámez, Amparo Fernández i Júlia Genís,

 

La función comptarà amb subtitulat, audiodescripció, bucle magnètic individual i so amplificat amb auriculars. Poden veure el trailer de l`obra aquí.

 

La visita tàctil és gratuïta amb l'entrada a la funció  i les persones interessades han d'inscriure's a través d'aquest formulari.

Us esperem!