L'obra “El pes d’un cos” serà accessible per a persones amb discapacitat al Teatre Auditori Llinars del Vallès

El Teatre Auditori Llinars del Vallès exhibirà una funció accessible a persones amb discapacitat visual, auditiva i gent gran.

Laia Marull está cogiendo un micrófono.
  • L'obra “El pes d'un cos” comptarà amb subtitulat, audiodescripció, bucle magnètic individual i so amplificat amb auriculars.

  • Una obra dirigida per Victoria Szpunberg i protagonitzada per Quim Ávila, Laia Marull, Carles Pedragosa i Sabina Witt.

 

Gràcies a l'acord del Teatro amb la iniciativa dedicada a integrar mesures d'accessibilitat en els espectacles, Teatre Accessible, l'obra dirigida per Victoria Szpunberg “El pes d'un cos” comptarà amb subtitulat, audiodescripció i sistemes d'ajuda auditiva com el bucle magnètic individual i so amplificat amb auriculars  al Teatre Auditori Llinars del Vallès.

 

Una obra que ens fa preguntar-nos: Què és el que ens pot portar desitjar la mort d'algú que estimes? Un espectacle que aprofundeix en la història d'una filla que ha de cuidar al seu pare, que, després de sofrir un ictus viu un complicat procés de deteriorament físic i mental, que l’acaba convertint en una persona completament dependent. Aquesta situació, sumat a la falta de recursos econòmics i la precarietat que viu l'administració pública complicarà encara més la situació.

 

Protagonitzada per Quim Àvila, Laia Marull, Carles Pedragosa i Sabina Witt, compta amb la producció del Centre Dramàtic Nacional i Teatre Nacional de Catalunya.

 

Link als detalls de l'obra i les mesures d'accessibilitat aquí.