Visita tàctil prèvia a la funció accessible de "Fuego Fuego" en el Teatre Nacional de Catalunya

Una activitat accesible que serà liderada per una audiodescriptora del Projecte Teatre Accessible i permetrà que els assistents toquin i sentin l'escenografia, el vestuari i l'attrezzo d'aquesta obra.

 

fuego fuego
  • El dissabte 5 de febrer es realitzarà una visita tàctil de l'obra "Fuego Fuego" a les 17.30 hores en el Teatre Nacional de Catalunya. 
  • Dirigida per la reconeguda dramaturga xilena, Manuela Infante, "Fuego Fuego" pren com a base a aquest element i reflexiona sobre la seva potencialitat destructora i la seva materialitat.

 Aquest dissabte 5 de febrer a les 17.30 hores --previ a la funció de l'obra "Fuego Fuego"-- es realitzarà una visita tàctil accessible en el Teatre Nacional de Catalunya. Una trobada que permetrà a les persones tocar de primera mà l'attrezzo. el vestuari, i sentir l'escenografia d'aquesta obra dirigida per la dramaturga xilena, Manuela Infante, que explora amb la potència del foc.

Aquesta activitat, es realitza gràcies a la col·laboració que manté el Teatre Nacional de Catalunya amb el Projecte Teatre Accessible --iniciativa dedicada a integrar mesures d'accessibilitat en el teatre-- i que té com a objectiu ampliar les arts escèniques a tota mena de públics.

En "Fuego Fuego", l'autora  aborda la violència a través  del poder destructor i transformador del foc. Una obra que parla de revolucions, opressions i incendis forestals. Protagonitzada pels actors Héctor Morales i Núria Lloansi. 

La funció del 5 de febrer a les 19.00 hores tindrà disponible subtitulat, audiodescripció i sistemes d'ajuda auditiva per a persones amb discapacitat visual i auditiva.

Els personis interessades a assistir a la visita tàctil,  han d'inscriure's a través d'aquest formulari.